Els anoiencs omplen més d’una dotzena de busos per anar a la manifestació de Barcelona
E

14 d'abril de 2018

Un bon grup d’autobusos sortiran de l’Anoia el proper diumenge per assistir a la manifestació convocada a Barcelona per l’Espai Democràcia i Convivència.

La convocatòria es va retardar aquesta setmana una hora, de manera que començarà finalment a 2/4 d’1. Això ha provocat que els autocars d’Igualada surtin a les 10, des de l’estació.

La manifestació portarà per lema Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa! coincidint amb els 6 mesos de l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

La marxa arrencarà a les 12.30 h de la plaça Espanya i avançarà per l’avinguda Paral·lel fins als jardins de les Tres Xemeneies, on hi haurà l’acte final. De moment, ja hi ha 527 autocars confirmats que arribaran d’arreu del territori.

Les entitats que conformen l’Espai Democràcia i Convivència, preocupades per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats, fan una crida a la ciutadania a participar de la manifestació davant la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, la cohesió social, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.

Espai Democràcia i Convivència el formen les següents organitzacions: Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta