Els alumnes de quart d’ESO dels Maristes van fer de jardiners

0

IMG_20160415_161953Durant els mesos de març, abril i maig un grup d’alumnes de quart d’ESO dels Maristes-Igualada han participat en un APS, Aprenentatge per serveis, juntament amb uns companys del grup del Servei de formació laboral de la Fundació Privada Àuria.

El nostre APS ha consistit en posar en marxa els horts de l’escola, concretament vam preparar els horts pels alumnes més petits de l’escola i cal dir que estan molt contents. Gràcies als coneixements del grup de la FAP, hem pogut fer-ho amb les millor condicions.

Primer de tot, el que vam fer va ser preparar les jardineres. Les vam llimar i envernissar perquè poguessin resistir les condicions climàtiques de l’exterior. Més endavant vam posar el substrat i vam plantar maduixers, enciams, tomaqueres, menta… També vam posar unes canyes perquè les tomaqueres no es tombessin i poguessin créixer bé. Ja comencem a veure les primeres maduixes i els més petits ja tenen ganes de menjar-se-les.

Per poder acabar de fer-nos una idea de com ha de ser un hort, durant el mes d’abril ens van convidar a veure els seus horts de Vilanova.

Ens ha agradat molt compartir aquesta experiència amb ells i estem molt agraïts per haver-nos ensenyat tantes coses i per tota la seva col·laboració. Hem aprés molt i hem conegut a unes magnífiques persones.