Els alumnes de 3r del Joan Maragall visiten el Parc Güell

0
347

3r Joan Maragall Vilanova del Camí Gaudí - ESCOLES - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

El dia 24 de febrer els nens i nenes de 3r de l’escola Joan Maragall de Vilanova del Camí vàrem anar d’excursió a Barcelona per a visitar el Parc Güell. La visita estava emmarcada dins el treball monogràfic d’aquest curs que, lligat amb el tema “EL MÓN DE L’ART” que es treballa a tots els nivells de l’escola, ens ha endinsat en el món de l’arquitectura d’Antoni Gaudí.

3r Joan Maragall Vilanova del Camí Gaudí 2 - ESCOLES - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Ha sigut una visita molt interessant! Ens ha acompanyat una guia per cada classe que ens anava explicant cadascuna de les parts del Parc relacionant el que havíem llegit o descobert a la classe amb el que veiem en el moment de la visita. Així, vam poder veure de ben a prop la tècnica del trencadís, els més de 100 metres de banc ondulat, la Sala Hipòstila, el drac, les cases del Parc, les columnes del viaducte… I pensar que tot plegat havia de ser una urbanització però que no va tirar endavant.

3r Joan Maragall Vilanova del Camí Gaudí 3 - ESCOLES - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

I abans de sortir de Barcelona per enfilar el camí cap a l’escola, una passada ràpida pel passeig de Gràcia per veure un moment les façanes de la casa Batlló i la Casa Milà (La Pedrera) també de l’arquitecte Gaudí. Mentre hi anàvem, també entre carrers, vam poder veure les torres de La Sagrada Família, que ell va deixar només començada. La sortida ens ha agradat tant que ens han quedat ganes de tornar-hi ben aviat. Pares i mares, si voleu fer la visita vosaltres, tindreu uns bons guies!

Compartir