9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Els alcaldes de l’Alta Segarra fan una crida conjunta a seguir amb les mesures de confinament
E

Publicitat

Els alcaldes de l’Alta Segarra han fet circular un vídeo a través de les xarxes socials per tal de conscienciar a la població de la importància de seguir les mesures ordenades per les diferents administracions. Els alcaldes de Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit del Riubregós, Copons, Els Prats de Rei, Pujalt, Sant Martí Sesgueioles, Sant Pere Sallavinera i Veciana, conjuntament, fan una crida a la col·laboració ciutadana davant la situació d’emergència.

Els alcaldes recorden la importància de frenar la corba de contagis i per això demanen a la població de l’Alta Segarra que eviti els desplaçaments innecessaris i només surti de casa per aquelles coses imprescindibles com anar a comprar menjar o anar a treballar, especialment en el cas de fer-ho en servies essencials.

Els alcaldes també agraeixen tot el treball del personal sanitari, en especial el dels centres que estan ubicats a la Conca d’Òdena, dins de la zona confinada. El vídeo acaba amb els eslògans que s’estan fent servir per animar la gent a complir amb el confinament com #quedatacasa #joactuo i un missatge final d’esperança, “ens en sortirem”

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies