Elements posa a disposició del territori confinat, gratis, una partida d’alta qualitat per a fer mascaretes

3119

Jordi Puiggròs – L’empresa de material esportiu igualadina Elements ha posat tota una partida de material de primera qualitat a disposició de la població de la Conca d’Òdena, de forma totalment gratuïta, per a la producció de mascaretes. Es tracta d’una partida destinada al luxós club la Magdalena de Santander, que al final no va adquirir, i que es troba en el magatzem de l’empresa, al polígon de les Comes d’Igualada.

El procés de fabricació, però, necessita de gent de la Conca, millor que estigui dins la zona de confinament. Només cal tinguin màquina de cosir a casa. Elements posa de franc tot el material apunt per a cosir.

Els requisits per a participar són tenir màquina de cosir i anar a buscar el material a Elements, C/Alemanya 46, al polígon les Comes.

Allí s’entregaran packs de 50 unitats, quan s’hagin fabricat es porten a Elements i els donen un nou pack de 50. Després Elements en farà la distribució allà on hi hagi més necessitat (hospital, farmàcies, residències…)

Gran resposta de la gent
El director d’Elements, Toni Riera, ha explicat a veuanoia.cat que “es tracta d’un material molt bo, de primeríssima qualitat, poliamida impermeable de microfibra, que els últims dies ha estat testejat per professionals mèdics, hem fet moltes proves. L’havíem d’entregar en el seu dia a la Real Sociedad de Tenis de la Magdalena, que és un dels clubs socials més antics d’Espanya, però al final van desistir de rebre el material”. Riera apunta que de moment ja tenen 4.500 mascaretes fetes, però la resposta de la crida feta avui per les xarxes socials “és un èxit, a primera hora de la tarda hi havia 220 trucades perdudes”. L’empresa, que no disposa ara de clients perquè les botigues han tancat, pensava dedicar-se a aquest projecte només durant els matins, però també ho farà a les tardes.

Riera és clar: “aquest és un projecte gratuït, fet de bona fe, però per a la gent d’aquí, de la Conca d’Òdena”. Si cal, tothom podrà tenir una mascareta en territori confinat.
Si teniu màquina de cosir i voleu participar, truqueu a Elements: 938017425