El Zoo de Barcelona també es pot gaudir des de casa

109

Una altra activitat que els més petits poden fer aquests dies des de casa estant és conèixer el Zoo de Barcelona. El parc es pot gaudir a través de tot un seguit d’activitats lúdiques i educatives per a tota la família, una proposta perfecta perquè diàriament els petits de casa puguin omplir el temps lliure amb un munt de noves activitats, jocs, contes i curiositats, que els permetran d’una forma didàctica i divertida, continuar aprenent sobre la natura com ho farien al Zoo.

A  ActiviZoo trobareu un apartat d’ACTIVITATS, on s’han preparat les activitats educatives més divertides, ideades per als més petits de la casa. Hi podreu trobar sopes de lletres, enigmes, mots encreuats, curiositats….

A la secció PROPOSTES, hi ha un recull de propostes per aprendre des de casa i materials d’allò més interessants, com per exemple uns vídeos tutorials per fer origamis d’un munt d’animals, recomanacions de pel·lícules i sèries per veure en família relacionades amb el món dels animals, entre d’altres.

També podem gaudir de l’espai CONTACONTES amb un seguit d’històries sobre animals que faran les delícies d’aquells que les escoltin.

Tot això ho podeu trobar al següent enllaç: https://view.genial.ly/5e70bf6badf8780fc366e0af/personal-branding-activizoo