El voluntariat de l’Associació Contra el Càncer recupera l’activitat a l’Hospital

2 de novembre de 2022

El voluntariat de l’Associació Contra el Càncer a Barcelona ha recuperat l’activitat a l’Hospital Universitari d’Igualada – Consorci Sanitari de l’Anoia després de més de dos anys, quan es va haver de suspendre degut a la pandèmia de la Covid-19.

El Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) va donar la benvinguda al grup de voluntariat el passat dijous dia 27 d’octubre, en un esmorzar informal que va comptar amb la presència de la responsable de la Unitat d’Atenció al Ciutadà, Rosa Marín, la coordinadora de voluntariat, Marta Vich, i el psicòleg oncològic de l’Associació Contra el Càncer a l’Hospital Universitari d’Igualada, Marc Clemente.

El voluntariat de l’associació és un servei que s’ofereix als pacients oncològics, tant a aquells que estan ingressats a la planta d’hospitalització, com els que realitzen tractaments a l’Hospital de Dia Oncològic. El paper dels voluntaris i les voluntàries és clau per acompanyar les persones en el procés de la seva malaltia: l’escolta, la comunicació i l’afecte que ofereixen contribueixen a millorar l’experiència dels pacients dins l’hospital.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta