El violoncel·lista Romain Boyer i el pianista Guillem Martí obren el Cicle Música de Primera Fila a l’Aurora
E

12 d'octubre de 2019

Aquest diumenge 13 d’octubre Romain Boyer i Guillem Martí inauguraran el Cicle Música de Primera Fila de la programació del Teatre de l’Aurora.
El músics igualadins interpretaran l’obra de cambra més important de Frederic Chopin, que és sens dubte, la seva sonata per a violoncel i piano, l’última obra que es va publicar en vida del compositor i l’última que aquest va interpretar en públic. En aquesta ocasió la podrem escoltar, juntament amb altres obres del repertori cambrístic, a càrrec de Romain Boyer al violoncel i Guillem Martí al piano, dos excel·lents músics i professors de l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada avesats, des de fa anys, a fer música junts.

Horari i venda d’entrades
El concert de Romain Boyer i Guillem Martí tindrà lloc el diumenge 13 d’octubre a les 19 h. Les entrades tenen un cost de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Ja estan disponibles els abonaments de la temporada
Ja hi ha disponibles els abonaments per a la programació Setembre/Desembre 2019, a través del qual els espectadors poden comprar 4 espectacles per 44 euros (30% descompte). Podran escollir entre els espectacles marcats com a abonables. La venda d’abonaments es farà trucant al 93 805 00 75 fins el 31 d’octubre.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?