El vicepresident Aragonès assegura que “es prendran mesures econòmiques específiques” a la Conca d’Òdena

113

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i el portaveu municipal d’ERC Igualada, Enric Conill, s’han reunit amb la Unió Empresarial de l’Anoia, Igualada Comerç, TIC Anoia i els sindicats UGT i CCOO per conèixer de primera mà les necessitats econòmiques i socials dels empresaris, comerciants, autònoms i treballadors de la Conca d’Òdena. En aquest sentit, el vicepresident ha explicat que es prendran mesures en l’àmbit econòmic a la Conca d’Òdena atesa la “singularitat” del territori i que “d’acord amb les especificitats dels municipis, confinats abans que ningú, caldrà afrontar els greuges amb mesures econòmiques pel territori”. Aragonès ha demanat als diferents actors econòmics i empresarials “quines són les seves necessitats” i ha explicat que estudiaran a fons les problemàtiques de la Conca “per poder aportar solucions i mesures concretes en l’economia de l’Anoia amb un programa especial de recuperació econòmica”.

Aragonès s’ha referit a l'”evident necessitat que té la Conca d’Òdena a l’hora de rebre suport en l’àmbit econòmic” alhora que ha explicat que “caldrà convertir aquestes dificultats en oportunitats per rellançar l’economia d’Igualada i de la comarca”.

El cap de files d’ERC Igualada, Enric Conill, també ha insistit en la necessitat d’aconseguir millorar les comunicacions ferroviàries amb la resta de Catalunya. Finalment en la reunió també s’han tractat diverses preocupacions en els àmbits econòmics com el tèxtil, de restauració, digital, turístic i comercial per part dels diferents participants a la reunió. El vicepresident Aragonès també s’ha compromès a tornar a fer aquesta reunió amb la UEA, Igualada Comerç, TIC Anoia i sindicats en els propers mesos.