Un article de
ACN

El TSJC manté l’oci nocturn tancant i el servei de restauració tancarà a la 1 de la matinada
E

31 de desembre de 2021

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit mantenir tancat l’oci nocturn els propers dies, inclosa la nit de Cap d’Any. La sala contenciosa-administrativa ha rebutjat la suspensió cautelaríssima de la prohibició de la Generalitat, com havia demanat la patronal Fecasarm, i dona fins dimarts que ve al Govern per respondre a la petició dels locals nocturns.

Bars i restaurants podràn tancar a la 1 

Els serveis de restauració poden tenir els locals oberts fins a la una de la matinada, també avui, durant la nit de Cap d’Any.  El Govern ha afegit un aclariment a la normativa que estipula que els serveis de restauració han de tancar els locals a dos quarts d’una però tenen, igualment, la mitja hora posterior perquè els usuaris puguin sortir-ne.
La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) subratlla que les persones que surtin a la una de la matinada d’una activitat ubicada en un municipi afectat pel toc de queda no poden ser sancionades, atès que la normativa ja preveu “com a excepció” aquesta eventualitat. En tot cas, la Fecasarm recomana dur el tiquet acreditatiu de la consumició que s’hagi fet al local.
Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta