El talent musical de la cantautora Judit Neddermann, al Teatre de l’Aurora

51

judit.jpg

Aquest dissabte, el Teatre de l’Aurora obre un nou cicle de concerts organitzat conjuntament amb Joventuts Musicals d’Igualada amb l’actuació de la cantautora Judit Neddermann, un dels nous talents emergents del panorama musical del nostre país. Entre d’altres reconeixements, la Judit Nedermann ha estat guardonada amb el Premi Descobertes, atorgat pel festival Estrenes i La Vanguardia.
Amb una curta però dilatada carrera profesional, en la qual ha col·laborat amb nombrosos artistes i formacions com Brossa Quartet de Corda, Els Amics de les Arts, Joan Colomo, Mazoni, Maria Rodés, Guillamino o El Petit de Ca l’Eril, entre d’altres, la Judit Nedderman es troba en la gira de presentació del seu primer disc en solitari, Tot el que he vist (Temps Record, 2014), que ara arriba a Igualada. Aquesta opera prima de la Judit Neddermann és un viatge per diferents universos musicals (cançó d’autor, folk, música negra, jazz..) dels quals ha begut aquesta jove cantant. Els temes de les cançons, com indica el títol del disc, també són fruit de la seva experiència, lletres que parlen d’amor, desamor, dels nostàlgia, dels records, del pas del temps… Lletres que la Judit Neddermann embolcalla amb unes melodies pròpies i, sobretot, amb una veu que han sorprès a públic i crítica. El repertori d’aquest concert de presentació del seu primer disc inclou temes composats per la cantautora així com adaptacions de poemes d’Anna Tobias, Joan Sales i Miquel Martí i Pol. Són cançons que desprenen tendresa i sensibilitat. “M’hi deixo tota l’ànima en les meves cançons. Desprèn molta alegria, tot i que parli de coses que han passat, que ja no hi són. Encara que parli de coses tristes ho faig des de l’optimisme i l’alegria, precisament, d’haver-ho viscut”, explica la Judit Neddermann.

Horari i venda d’entrades
El concert de Judit Neddermann tindrà lloc dissabte 10 d’octubre, a les 21h. Les entrades 10€ i 8€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous de 19 a 20 h. Més informació a www.teatreaurora.cat.