19 C
Igualada
Dilluns, 2 octubre 2023

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Micod amplia les hores d’atenció psicològica

Un article de

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Micod amplia les hores d’atenció psicològica
E

Des d’aquest mes de setembre, el Servei d’informació i atenció de les dones de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) ha ampliat les hores d’atenció de la psicòloga. Aquesta millora suposa que la unitat de psicologia doblarà les hores que feia fins ara, passant de 6,5 a 14 hores a la setmana.

Aquest canvi s’ha pogut dur a terme gràcies a una aportació extraordinària realitzada per l’Ajuntament d’Igualada a la MICOD, provinent del Contracte Programa que signen Ajuntament i Institut Català de les Dones.

Aquesta ampliació s’ha traduït en una hora més d’atenció als municipis de Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí i en el cas d’Igualada significarà un total de 9 hores d’atenció setmanals. A més de reforçar els punts d’atenció que ja estan funcionant tots els dimarts al Centre Cívic de Fàtima i a l’Espai Cívic Centre, l’Ajuntament ha ubicat, també, el servei d’atenció psicològica al Casal Cívic Montserrat els dijous al matí.

El Servei d’informació i atenció a les dones compta amb una treballadora social, una advocada i una psicòloga per tal d’atendre qualsevol demanda que puguin tenir les dones. És un servei gratuït i confidencial. Per demanar cita al SIAD cal contactar a través del telèfon 636 365 631 o al correu siad@micod.cat

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca