El Saló dels xefs obre portes
E

32è Saló de la Infància
28 de desembre de 2015

32è Saló de la Infància

El Saló de la Infància d’Igualada va obrir portes ahir al recinte firal de Cal Carner en la seva 32a edició. Aquest any l’eix conductor és els cuiners i les receptes i, per això, els Esmolets i els infants es converteixen cada dia en cuiners. En l’anomenat “Saló dels xefs” els infants poden gaudir de moltes activitats i tallers relacionats amb aquest àmbit, amb noves apostes com contes i poemes, amb concursos i espectacles i amb l’activitat estrella, La Cuineta del Saló.

Aquest any el Saló serà un espai on els grans xefs dels restaurants i pastisseries de la ciutat compartiran els seus secrets als fogons amb els més petits. El Saló també rebrà la visita de l’Aina, finalista del programa televisiu ‘MasterChef Junior 2’. Trobareu tota la programació del Saló de la Infància d’Igualada al web IgualadaJove.cat.

La passejada inaugural va comptar diumenge amb la regidora d’Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa, acompanyada d’altres regidors del consistori, la directora del Saló i responsables del departament de Joventut, tots ells escortats per l’Esmolet i l’Esmoleta.

Inauguració del 32è Saló de la Infancia d'Igualada

El Saló estarà obert cada dia fins el 4 de gener, de 10.30 a 19.30 h, excepte el dia 31 de desembre, que només estarà obert fins a les 14 h i el dia 1 de gener, que romandrà tancat. El preu de l’entrada és de 3,50 euros per dia i és gratuït per als menors de 3 anys i per als acompanyants majors de 12. L’abonament per a quatre dies té un preu d’11 euros i el servei de guarda-roba té un preu d’1 euro.

Per a facilitar l’arribada al Saló, l’Ajuntament d’Igualada ha habilitat dues parades de bus de les línies LC1 i LC2 a l’Avinguda Pau Casals, molt a prop de Cal Carner, i els infants que tinguin l’abonament del Saló podran utilitzar aquestes línies gratuïtament. Per més informació sobre les parades de bus i horaris, es pot accedir al web www.masatstransport.com.

 

(Fotos: Ajuntament d’Igualada)

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?