El rondallaire Toni Massagué oferirà diumenge una “Escudella barrejada amb sabor a Grimm” al Museu de la Pell

59

escudella 1.jpg

El proper diumenge, 18 d’octubre, a les 12h, al Museu de la Pell d’Igualada, el rondallaire Toni Massagué oferirà l’espectacle Escudella barrejada amb sabor a Grimm, una obra per a tota la família basada en els coneguts i populars contes dels germans Grimm. Aquesta activitat, recomanada a partir de 3 anys, és gratuïta i forma part del programa Cultura en Família del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada.
En aquest espectacle, Toni Massagué juga a elaborar una història com si fes una escudella. De manera divertida barreja ingredients, els cuina per obtenir un bon resultat. Escudella barrejada amb sabor a Grimm vol ser una proposta diferent, basada en sis ingredients, cada un d’ells amagat dins d’una capseta. Amb l’ajut del públic es relacionen amb diversos contes dels germans Grimm i després es col·loquen a dins d’una capsa més gran, que com si fos una gran olla, servirà per cuinar una rondalla ben suculenta, on s’hi barreja una mica de Patufet o un polsim de Caputxeta Vermella; una poteta de cabreta sense llop o mitja finestra de caseta de xocolata; una poma de Blancaneu o quatre notes dels músics de Bremen.
Cultura en Família proposa aquesta tardor un seguit d’activitats variades. Des de contacontes a projeccions de cinema en català, passant pel teatre, els espectacles musicals, els pallassos o els tallers que es duen a terme al Teatre Municipal l’Ateneu o al Museu de la Pell. Es tracta d’una oferta variada preparada pel departament municipal de Promoció Cultural amb la col·laboració del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, la Biblioteca Central, el Museu de la Pell i la programació estable de teatre de Xarxa Igualada.