El recital poètic de la UCE Anoia torna a reunir rapsodes locals i amics de l’entitat

23

El saló d’actes de la UCE Anoia es va omplir novament dissabte de poesia, amb la celebració d’un nou recital a càrrec de socis i amics de l’entitat. Alguns rapsodes fidels, any rere any a la cita, i altres que s’han anat incorporant en les darreres edicions, van compartir una agradable estona de versos i també de conversa

Paco Nevado, responsable de Cultura de l’entitat i promotor d’aquest acte va iniciar la tarda amb agraïments als assistents i amb un record per les absències notables d’alguns participants per motius de salut i altres personals. També va destacar la presència de l’alcaldessa Noemí Trucharte i va donar la benvinguda de manera especial a la nova regidora de Cultura, Carlota Silva que serà també responsable de les àrees de Solidaritat i Promoció Econòmica.

El recital, que s’acostuma a fer coincidint amb el dia de Sant Jordi, es va canviar de dates per la coincidència amb la festivitat, enguany també, del Sant Crist d’Igualada. La idea però és no perdre’l.

Manel Suero, Núria Fàbrega, Roge Cerezo, Antonio Delgado, Mireia Rubio, Tomàs Berzosa, Jose Niso, Amparo Bravo i Narcís Biernés van ser els rapsodes locals que van participar a l’acte tot llegint o recitant de memòria en el cas dels veterans més agosarats, poemes de diversa procedència, alguns de collita pròpia. Autors populars extremenys i de casa nostra es van donar la mà amb altres universals com Lorca o Machado i també amb alguns llatinoamericans.

L’acte va acabar amb una generosa degustació de productes extremenys. David Borrega, president de la UCE Anoia, va agrair al final de l’acte la participació de tothom, tot destacant la dedicació que tant l’entitat com els rapsodes posen en la cura d’aquest recital.