El Rec.0 celebrarà la propera edició del 13 al 16 de maig

110

El Rec.0 Experimental Stores, el festival de pop-up stores més gran d’Europa, ja té dates per a la seva 22a edició: del 13 al 16 de maig de 2020 l’emblemàtic barri del Rec d’Igualada tornarà a acollir desenes de marques de moda i disseny que vendran els seus estocs a preus únics. Així doncs, s’obre la convocatòria per a les firmes de moda i dissenyadors que hi vulguin participar.

En la darrera edició del mes de novembre de 2019, el Rec.0 va comptar amb més d’un centenar de marques i es van convertir 62 pop-up stores. Una edició que celebrava el 10è aniversari del festival i que va comptar, a més, amb una gran oferta cultural –amb visites guiades al barri, concerts, sessions de dj…– i on la gastronomia també en va ser la protagonista amb food trucks i pop-up bars al llarg de tot el circuit del Rec.0.


Rec.0, un festival arrelat a un territori
Durant els darrers deu anys, Rec.0 Experimental Stores, ha transformat dos cops l’any les velles fàbriques del barri del Rec en desús en pop-up stores de moda i disseny. Una transformació efímera de tan sols quatre dies, però que ha permès mostrar tot el potencial del barri.

El Rec.0 s’ha convertit en la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa a Europa. El que va néixer com un experiment per donar a conèixer un vell barri amenaçat s’ha convertit en un gran esdeveniment que rep més de 120.000 visitants en cada edició.