El Pubillatge de Piera renova títols malgrat la COVID-19
E

15 de setembre de 2020

Aquest està sent un any atípic per a tothom, i els membres del Pubillatge de Piera no són una excepció. Hereus, Pubilles, Fadrins, Dames, Hereuets, Pubilletes, Fadrinets i Dametes, volten durant un any per tot Catalunya i Andorra per donar a conèixer els seus respectius pobles i descobrir altres indrets, persones i tradicions. Aquesta etapa 2019-2020 s’ha vist molt afectada per la pandèmia, ja que els actes, comiats i proclamacions, es programen generalment per les festes majors de cada poble i la gran majoria d’elles s’han vist obligades a ser cancel·lades.

No obstant això, la il·lusió i les ganes dels pierencs i pierenques per a representar la vila no ha disminuït, i és per això que aquest passat dissabte, dia 12 de setembre, es va dur a terme un acte tancat, al plató de Piera Televisió, per a renovar i incorporar nous títols.

La Pubilla, Marina Francisco, seguirà un any més com a representant de Piera, acompanyada dels tres petits: la Dameta Laia Gorría, l’Hereuet Oriol Bodero i la Pubilleta Judith Solías. Les noves incorporacions seran la Dama Dúnia Boada i l’Hereu Eric Cortés.

Amb el desig que la situació sanitària actual millori i ben aviat puguin tornar a fer sortides, de moment es donen a conèixer i es comuniquen amb els representants d’altres municipis de manera telemàtica.

En el vídeo de continuació es pot veure l’acte que es va fer i l’entrevista a la Pubilla

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta