10.1 C
Igualada
Dimarts, 28 novembre 2023

Un article de

El proper 080 Barcelona Fashion tornarà a tenir representació anoienca
E

Publicitat

El 080 Barcelona Fashion anuncia 24 dissenyadors i marques que presentaran les seves col·leccions en la propera edició del certamen de moda català que tindrà lloc del 4 al 7 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona. Com en les últimes edicions, continuarà comptant amb representants del nostre territori, com Escorpion, Naulover (amb seu a Mediona) i Sita Murt.

El 080 Barcelona Fashion, que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), es completarà amb un programa d’activitats paral·leles dirigides a professionals del sector i escoles, com també a públic en general, amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent de la generació i projecció del disseny de moda, i contribuir en la seva difusió i internacionalització.

Aquesta 23a edició del 080 Barcelona Fashion comptarà amb retorns de luxe: el de la firma Sita Murt (dona) – que torna a la passarel·la després de 2 edicions sense desfilar-, i el de l’emblemàtica firma de prêt-à-porter Menchén Tomàs (dona). L’alta costura també vindrà de la mà, de nou en edició d’hivern, del prestigiós dissenyador Ze García (dona).

Properament, el 080 Barcelona Fashion donarà a conèixer el programa complert i la totalitat de dissenyadors i marques que participaran en aquesta propera edició d’hivern de la passarel.la. La d’estiu, la 24a edició, ha fixat data al calendari de moda i tindrà lloc del 25 al 28 de juny.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies