El projecte de Jordi Cuadras ja està força encarat a sis mesos per les eleccions

0
446

Quan falten encara sis mesos per les properes eleccions municipals, el primer dels candidats que va presentar la seva proposta, Jordi Cuadras, ja té força encarat el seu projecte. Segons va anunciar ahir el periodista, ja hi ha diversos equips de gent treballant en el projecte, que de moment s’han dividit en tres: el grup ciutadà Igualada Oberta, un consell tècnic amb 8 igualadins i igualadines experts en diferents àmbits que col·laboren amb el projecte per matisar aspectes molt concrets en diferents temàtiques i un equip de campanya per treballar en l’àmbit de la comunicació”. Pel que fa a la inclusió de partits polítics a la plataforma, Cuadras va dir que hi ha hagut converses amb les forces que van formar part de l’Entesa per Igualada, com són el PSC d’Igualada i l’espai d’ICV, ara Comuns.

Cuadras va tornar a insistir en què el pal de paller del seu projecte és posar en valor i mobilitzar la Igualada diversa, “dins Igualada hi ha moltes més ‘igualades’ de les que ens pensem. Hi ha conciutadans que se senten vinculats a la ciutat i altres que no, ja sigui per la seva situació laboral i econòmica, ja sigui perquè fa poc que han arribat, ja sigui perquè no es visualitzen les diferents condicions sexuals i de gènere o ja sigui perquè el seu barri no té els serveis i equipaments necessaris. Igualada només avançarà si anem tots junts i si tots formem part de la roda que la fa moure”, argumentava.

Un altre dels eixos principals de la candidatura de Cuadras és la participació ciutadana i “generar els espais necessaris perquè el màxim nombre d’igualadins i igualadines puguin formar-ne part”. En aquest sentit, Cuadras va criticar l’afebliment d’espais de participació com els consells de districte o l’eliminació d’organismes com l’Institut Municipal de Cultura o el Patronat Municipal d’Esports.

El candidat es va mostrar ambiciós i va avançar que “l’espai polític té vocació de govern i per això totes les propostes hauran d’estar ben fonamentades” i va afegir que “el 26 de maig no és el final de res, sinó l’inici de tot”, ja que “és un projecte municipalista que tindrà continuitat en els mecanismes de participació tan si es guanya com si no perquè la meta és governar la ciutat i transformar Igualada per donar-li un nou impuls comptant amb tothom”.

Cuadras també va avançar que totes les seves propostes electorals s’ordenaran per espais territorials i dins de tres grans blocs “Igualada dins Igualada”, “Igualada a la Conca” i “Igualada a Catalunya”. També va afegir que desitja una campanya “on hi hagi un fort debat d’idees. Si això és així, Igualada ja haurà guanyat abans d’obrir els col·legis electorals” i va avançar que el seu equip proposa una campanya “en positiu, de construir i no destruir”.

Compartir