19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

El PP d’Igualada proposa destinar el 35% de la inversió municipal per fer habitatge social

Un article de

El PP d’Igualada proposa destinar el 35% de la inversió municipal per fer habitatge social
E

El Partit Popular d’Igualada proposa facilitar l’accés a l’habitatge de lloguer en general i a l’ús social en particular, i fomentar així el mercat mitjançant la Promotora Igualadina Municipal d’habitatge (PIMHA). Des del PP, diuen, “apostem de manera clara, ferma i decidida per la creació d’habitage social a Igualada perquè es una de les necessitats bàsiques de moltes famílies. Proposem destinar 10 milions d’euros durant els propers 4 anys a PIMHA per que adquireixi, remodeli, reformi i construiexi nous habitatges en terrenys de titularitat municipal”.

Els populars igualadins recorden que en aquesta última legislatura, en capítol de despesa en inversions ha estat d’uns 28 milions d’euros del consolidat, i afegeixen que, si d’aquesta quantitat se’n destina el 35% a la creació d’habitatge social, Igualada disposaria de prop d’un centenar d’habitatges d’aquest tipus.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030