10.4 C
Igualada
Dijous, 30 novembre 2023

Un article de

El pop íntim i cuidat d’Arlet a Músiques de butxaca, avui divendres a la nit
E

Publicitat

El passat 1 de febrer la temporada de Músiques de butxaca va arrancar amb un plat fort, The Sey Sisters i encara perdura aquell bon gust de boca que deixen les nits per a recordar. Seguim. El segon concert arriba avui divendres, a les 11 de la nit,amb el grup Arlet que debutarà amb el seu primer treball discogràfic. El cicle de Músiques també és un espai on descobrir grups novells. Fer un tast del panorama musical de casa nostra amb propostes joves i fresques.

Amb un directe molt proper, íntim i cuidat el grup de pop català Arlet presentarà avui divendres 1 de març a Músiques de butxaca el seu primer treball d’estudi Mil raons.
Després de quatre anys d’actuacions en directe amb un repertori de temes propis i versions de diversos estils, l’octubre passat presenta el seu primer àlbum d’estudi, Mil Raons (2018, autoeditat).

Arlet ha begut principalment del pop-rock català, des d’Els Pets fins als Catarres, passant per noms menys coneguts com Joan Rovira, Quart Primera o Oriol Padrós. Altres referències són Judit Neddermann, el Quartet Mèlt o el duet manresà Jo Jet i Maria Ribot, també hi ha referents anglosaxons que formen part de la seva cultura musical i que han escoltat des de sempre.

Arlet és un projecte treballat d’una manera molt artesanal, des de la pròpia concepció que tenen de la música, i l’han anat fent créixer amb el pas dels anys. Les seves lletres parlen de l’amor, de l’amistat o del pas del temps; històries i sentiments que tots hem viscut, i amb els quals molta gent pot sentir-s’hi fàcilment identificada. Pel que fa al so, mantenen l’essència però han anat evolucionant. La recent incorporació del quart membre del grup, bateria i encarregat de les percussions, els ha permès dotar el grup d’una nova sonoritat i donar més cos a les cançons.

Amb una base musical de baix elèctric, bateria, piano i guitarra acústica, i amb el joc de veus com a principal tret d’identitat, el grup Arlet està integrat per Albert Sancristòfol, Maria Oliva, Xavier Serra i Miquel Oliva.

“El nostre objectiu sempre ha estat compartir la nostra música, que la gent se la faci seva i s’hi senti identificada. Hem fet un treball molt artesanal, a ‘foc lent’”.
Des de l’octubre de l’any passat, estan presentant el nou àlbum, íntegrament format per temes propis, amb una gira de concerts que van iniciar a Manresa i que els portarà a Igualada i a altres poblacions de Catalunya. A Músiques de butxaca presentaran el nous disc i completaran el repertori amb versions en català de Txarango, Quart Primera o Mishima.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies