8.7 C
Igualada
Dimecres, 29 novembre 2023

Un article de

El ple municipal d’Igualada aprova una moció de suport a les persones detingudes per la Guàrdia Civil al Vallès i Osona
E

Publicitat

Més enllà de l’aprovació dels pressupostos, el ple municipal d’Igualada d’aquest dimarts també va aprovar diverses mocions presentades pels grups. Una d’aquestes, registrada amb rapidesa, va ser la moció de suport a les persones detingudes per la Guàrdia Civil el passat dilluns. De les 9 persones arrestades, 7 van ser traslladades a Madrid, on demà dijous declararan davant d’un jutge de l’Audiència Nacional. La moció, que va ser presentada per Esquerra, va rebre el vot favorable dels republicans, a més de Junts per Igualada i Poble Actiu. Per la seva banda, Igualada Som-hi es va abstenir, mentre que Ciutadans hi va votar en contra.

S’aproven dues mocions en suport a la llei contra el tall de subministrament elèctric a les famílies amb deute
També en el ple d’aquest dimarts es van presentar dues mocions, per part de Junts per Igualada i de Poble Actiu, en suport a la llei contra el tall de subministrament elèctric a les famílies amb deute per part d’Endesa i altres companyies. Les dues mocions es van aprovar sense cap vot en contra.

S’aprova la candidatura per ser Capital de la Cultura Catalana 2022
Un altre dels punts del ple que es va aprovar, en aquest cas per unanimitat, va ser la candidatura perquè Igualada sigui Capital de la Cultura Catalana l’any 2022. Tot i el seu vot favorable, des de Poble Actiu demanen que si al final la capitalitat s’acaba atorgant a Igualada, aquesta “serveixi per millorar-ne la vida cultural i que no sigui una altra operació publicitària plena de fum del govern Castells”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies