22.7 C
Igualada
Dimecres, setembre 22, 2021

El Ple aprova les bases reguladores per les beques d’estudis de grau i postgrau

El Ple d’Igualada d’aquest mes d’abril celebrat aquest dimarts s’ha iniciat donant compte de la contractació d’una tècnica del pla educatiu, un auxiliar pràctic recepcionista, una coordinadora d’activitats infantils, un peó de trànsit i el nomenament d’un coordinador de comunicació.

La part resolutiva del ple s’ha obert amb la desestimació de la sol·licitud de suspensió de l’acord plenari del 24/11/20 sobre el projecte d’obres ordinàries per l’arranjament d’un tram de l’Anella Verda al parc de Les Comes que ha comptat amb els vots favorables de tots els grups excepte Poble Actiu que s’ha abstingut.

També s’ha aprovat autoritzar la cessió del contracte del servei de neteja de diferents edificis municipals a favor de l’empresa Llorens Isbert SL amb l’abstenció de Poble Actiu i el vot favorable de la resta de forces.

Tots els grups han votat favorablement l’aprovació del conveni per millorar les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera a Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui i el conveni entre l’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona per l’impuls del projecte de construcció del Campus Ciències de la Salut.

També s’ha aprovat per unanimitat el Pla d’Emergència en Situacions de Sequera d’Igualada i el projecte executiu de consolidació estructural de l’ala oest de l’edifici de la Igualadina Cotonera.

El ple també ha aprovat les bases específiques reguladores de les subvencions per a cursar estudis de grau i post graduació universitària del curs 2020/2021 amb els vots favorables de Junts per Igualada, Igualada Som-hi i Ciutadans i l’abstenció d’Esquerra Republicana i Poble Actiu.

També s’ha avalat una pòlissa de crèdit del Banco Santander a favor del Consorci Sociosanitari d’Igualada aprovada per tots els grups excepte Esquerra Republicana i Poble Actiu que s’han abstingut.

La part resolutiva del ple s’ha acabat amb l’aprovació per unanimitat de la sol·licitud de bonificació de l’impost sobre construccions a favor del Consell Comarcal de l’Anoia per les obres d’instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre de la seva seu.

Finalment, el grup de Poble Actiu ha presentat una moció de rebuig als projectes de centrals eòliques fotovoltaiques previstos a diversos municipis de l’Anoia que ha estat rebutjada amb els vots contraries de Junts per Igualada, Igualada Som-hi i Ciutadans i els favorables d’Esquerra i Poble Actiu.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El Naturveg desafia la pluja i presenta les novetats del món del veganisme

El passat dissabte, l’avinguda Països Catalans de les Comes va acollir una nova edició del festival de referència del veganisme a la nostra comarca. Una...

Òmnium Anoia homenatja a l’il·lustre calafí Alexandre de Riquer

Coincidint amb l’Any Riquer impulsat per la Generalitat de Catalunya, Òmnium Anoia ha organitzat per demà dijous 23 de setembre la presentació del llibre...

Capellades torna a tenir cinema

L’Ajuntament de Capellades ha signat un conveni de col·laboració amb La Societat La Lliga per poder tornar a gaudir d’una programació estable de cinema. D’aquesta...

Finalitzen les obres d’adequació de les antigues escoles de l’Espelt

L’Ajuntament d’Òdena va acabar aquest mes d’agost les obres d’adequació de les antigues escoles de l’Espelt, que han comptat amb un pressupost de 45.329,32€,...

Igualada Som-hi tornarà a aprovar els pressupostos del govern de Junts

Davant la minoria del govern de Junts, el grup municipal d’Igualada Som-hi tornarà a aprovar els pressupostos del govern municipal d'Igualada. Ho farà després...
Compartir