Un article de
Redacció

El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.

12 de març de 2013

El pierenc Eric Andrada guanya un concurs de cuina

Un article de

El pierenc Eric Andrada guanya el concurs de cuina De la mar als fogons.jpg El pierenc Eric Andrada guanya el IX Concurs “De la mar als fogons”, un concurs adreçat a estudiants de cuina i restauració de Catalunya, d’entre 16 i 26 anys. L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils va acollir, el passat divendres, l’entrega de premis del concurs “De la mar als fogons”, emmarcat en les Jornades de la Galera. Eric Andrada va guanyar aquesta novena edició amb la recepta de caneló de galera amb romesco cruixent de pelut amb arena de llimona. El concurs “De la mar als fogons” va adreçat a estudiants de cuina i restauració de Catalunya i joves d’entre 16 i 26 anys que hagin treballat en restaurants de Cambrils. L’objectiu del concurs era que els estudiants fessin una recepta que tingués com a element central la galera. Per elaborar-la, els concursants rebien 26 ingredients bàsics i podien aportar 6 ingredients més que necessitessin per fer el plat que presentaven a concurs.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!
Comenta aquesta entrada:
Et recomanem×
VeuAnoia didada de Sant Jordi

Oferta Diada Sant Jordi 2025

Subcripció anual prèmium PLUS

El diari a casa teva cada setmana + accés il·limitat a tots els continguts web, sense anuncis!

des de
4
'99
/mes
o
des de
60
/any
Escull el teu format:

Oferta llençament 2025

Subscripció prèmium anual

Accés il·limitat a tots els continguts web

des de
4
'99
/mes
o
des de
20
'00
/any
Subscriu-te ara!Altres subscripcions