0.4 C
Igualada
Dissabte, gener 28, 2023

El pierenc Eric Andrada guanya un concurs de cuina

El pierenc Eric Andrada guanya el concurs de cuina De la mar als fogons.jpg El pierenc Eric Andrada guanya el IX Concurs “De la mar als fogons”, un concurs adreçat a estudiants de cuina i restauració de Catalunya, d’entre 16 i 26 anys. L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils va acollir, el passat divendres, l’entrega de premis del concurs “De la mar als fogons”, emmarcat en les Jornades de la Galera. Eric Andrada va guanyar aquesta novena edició amb la recepta de caneló de galera amb romesco cruixent de pelut amb arena de llimona. El concurs “De la mar als fogons” va adreçat a estudiants de cuina i restauració de Catalunya i joves d’entre 16 i 26 anys que hagin treballat en restaurants de Cambrils. L’objectiu del concurs era que els estudiants fessin una recepta que tingués com a element central la galera. Per elaborar-la, els concursants rebien 26 ingredients bàsics i podien aportar 6 ingredients més que necessitessin per fer el plat que presentaven a concurs.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Igualada incrementa un 68% en sis mesos els quilos de roba recollida de Càritas

El passat mes de juny, aprofitant el canvi de contracte de l’empresa encarregada de la recollida, l’Ajuntament va augmentar el nombre de contenidors de...

“En Joan sense por i la casa encantada”, un musical a l’Ateneu

El grup Xarxa Igualada, que forma part de La Xarxa, Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, enceta l’any amb la programació d’un...

El Mercat d’Antiguitats amplia expositors i ocuparà un tram més del Passeig

Com cada darrer diumenge de mes, aquest proper diumenge 29 de gener torna el Mercat Antiguitats i col·leccionisme en un format més ampli: s’hi incorporen més...

Últimes notícies