El Physic CB Igualada guanya a les Comes anant de més a menys

Physic CB Igualada ARXIU - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
11 d'abril de 2016

El partit començava amb un equip local molt posat en atac, lideran el partit, tot i que molt tous a l’hora de defensar, permetent a l’equip contrari trobar ocasions de bàsquets fàcils i sense capacitat per parar el contraatac de l’equip groc. Tot i això, els jugadors de l’Anoia aconseguien acabar el primer quart una mica per davant en el marcador. El resultat del primer parcial del partit va ser de 21-17.

En el segon quart, un Physic CB Igualada, molt encertat sobretot des de la línia de triple, aconseguia augmentar la seva confiança anotant 6 triples durant els deu minuts del segon quart. Amb aquestes, es posaven en defensa, recuperant pilota i mostrant el seu millor joc en atac, movent molt bé la pilota i trobant tirs alliberats que acabaven convertint. Un equip visitant molt apagat durant el segon període, provocava la marxada en el marcador de l’equip local. El segon parcial va ser de 31-16, que ajudava a tenir una diferencia còmode en el marcador a la mitja part, reflectint un 52-33.

A la represa del partit, com ja va passar la setmana passada, el joc dels jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras va empitjorar, mostrant les seves debilitats a un equip rival que va saber aprofitar-les per guanyar el seu primer quart i per retallar distàncies al marcador. El Jac Sants aconseguia així recuperar la confiança i mostrar una petita part del seu talent. El resultat del tercer quart era de 16-18, que col·locava un marcador total de 68-51 per afrontar els últims deu minuts de partit.

A l’últim quart, un equip local bastant relaxat, va deixar va que els jugadors de Barcelona poguessin retallar encara més distància, col·locant-se a tan sols 4 punts en els darrers minuts de joc. El millor quart dels visitants posava les coses tenses per un equip local conformista. El resultat de l’últim parcial va ser de 15-26.

Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 83 – Jac Sants 77.

5 inicial Physic CB Igualada: J. Torres, A. Del Hoyo, X. Creus, E. Tejero, P. Camí.

5 inicial Jac Sants: D. Fernández, A. Vazquez, S. Marco, G. Galbete, R. Renau.

Anotació Physic CB Igualada: M. Moliner (10), R. Riu (17), E. Burgès (-), J. Torres (3), C. Fons (-), A. Gual (6), A. Del Hoyo (21), X. Creus (6), S. Laguarta (0), E. Tejero (17), P. Camí (3).

Anotació Jac Sants: D. Fernández (11), I. Belver (12), FM. Mba (2), N. Hahneiser (2), M. Pagès (18), A. Vazquez (3), S. Marco (18), G. Galbete (7), R. Renau (4).

Parcials: 21-17, 31-16 (52-33), 16-18 (68-51), 15-26 (83-77).

Àrbitres: A. Baena, JM. Huertas.