El Petit de Cal Eril presenta el seu nou disc al Teatre Municipal l’Ateneu
E

4 de març de 2022

La música de Joan Pons, El Petit de Cal Eril, travessa el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable. I és que, més que no pas un grup, El Petit de Cal Eril és una germandat còsmica. Joan Pons (veu i guitarra L), Jordi Matas (guitarra R, teclats i mescles de l’album), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria) i Artur Tort (teclats) han sabut envoltar-se de personatges que consoliden aquesta aliança i la projecten als escenaris en una gira inacabable i imprevisible.

Amb aquesta premissa, aquest dissabte a les 8 del vespre, presenta el seu darrer disc N.S.C.A.L.H. al Teatre Municipal l’Ateneu. Les entrades anticipades tenen un preu de 15 € i de 18 €, el mateix dia, a la taquilla. Es poden es poden adquirir per internet a https://teatremunicipalateneu.cat/. També es poden comprar al Punt de difusió cultural i turística d’Igualada.

Presentació de “N.S.C.A.L.H.”
Suau com quan una espasa roent s’enfonsa dins la neu, El Petit de Cal Eril s’ha consolidat com un nom clau de l’escena musical de l’última dècada. Amb un discurs únic i poc complaent ha aconseguit fidelitzar i guanyar nou públic en cada disc. Sempre en una recerca constant de canvi, sense importar-li les conseqüències, filant així un discurs propi i intransferible. Ara presenta el seu vuitè disc: N.S.C.A.L.H., sigles que amaguen la frase “No Sabràs Com Acabarà La Història”.

En els darrers cinc anys, l’activitat d’El Petit de Cal Eril es podria resumir en un no parar, en un sempre endavant. Ha encadenat tres discos màgics: La força (2016), “Δ“ (2018) i Energia fosca (2019). Ha tocat als principals festivals i escenaris del país, però també en llocs remots i ocults on ha oficiat la seva particular bruixeria de la proximitat.

N.S.C.A.L.H. t’atrapa ja des de la icònica portada, un oli sobre tela que signa David de las Heras, artista que ha capturat l’univers Eril en una escena mística i amb tants detalls com la seva música. És la perfecta porta d’entrada a un disc que transita en la temporalitat de la història i la relativitat del temps.

El disc ha estat enregistrat i produït entre tots a Casafont, un estudi de muntanya al Solsonès, i masteritzat a Sterling Sound (Brooklyn) per Joe Laporta.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta