14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

El personal no sanitari de l’Hospital demana es consideri accident laboral contagiar-se de covid-19
E

Publicitat

Setze mesos després de l’inici de la pandèmia, el Comitè d’Empresa de l’Hospital Universitari d’Igualada denuncia que al personal administratiu del centre, a més de personal de neteja, cuina o logística, no se’ls reconegui com a accident laboral contagiar-se de la covid-19 en el seu lloc de treball.

Segons expliquen en un comunicat, la Mútua Intercomarcal, és qui presta servei als professionals del Consorci Sanitari de l’Anoia, seguint les directius del l’INSS, només considera accident laboral els contagis del personal mèdic, el d’infermeria o el dels tècnics assistencials.

És per això que, davant d’un fet que consideren “discriminatori”, el Comitè d’Empresa ha expressat el seu desacord amb la interpretació que fa la Mútua Intercomarcal, considerant que no es pot discriminar una part dels treballadors que formen part de l’Hospital. “Entenem que tant la Seguretat Social com la Mútua Intercomarcal, a qui demanem que reconsideri la seva posició, fan una interpretació restrictiva de la llei que, a més, no té base jurídica”, manifesten des del comitè d’empresa.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies