8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

El PDeCAT “posa” al pressupost de l’Estat 200.000€ per al 4D Health
E

Publicitat

El Partit Demòcrata (PDeCAT) ha anuncia el seu suport als Pressupostos Generals de l’Estat. El diputat Genís Boadella, ha apuntat que, tanmateix, “s’ha volgut aportar millores concretes per Catalunya, per la Vegueria del Penedès i pel model de país que defensem”. Així, destaca el sector de la recerca, a part de la dotació d’un milió d’euros a l’Institut Cerca i diverses esmenes destinades a millorar els centres tecnològics de Catalunya, inclou també l’aprovació d’una dotació pressupostària de 200.000 € pel Centre de Simulació de la Salut “4D Health”.

El diputat afirma que “l’aposta per la recerca i la salut es veu reforçada, també, garantint el finançament als centres de recerca i reconeixent de tot el territori i, en aquest context, el Centre de Simulació d’Igualada, vinculat al Campus Universitari de Ciències de la Salut d’Igualada, està cridat a constituir un dels grans actius del país en matèria de salut i recerca”.

Un altre gran acord més a nivell de tot el país és “l’aprovació d’una esmena que permet salvar la viabilitat de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La contractació dels professors tutors de la UOC podrà mantenir-se en les mateixes condicions que tenen en una universitat pública.” L’esmena aprovada, segons ha explicat, permet fer aquesta equiparació.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies