El Parcmotor Castellolí serà l’escenari de la primera prova del Campionat d’Europa de Trial

206

El cap de setmana del 7 i 8 d’abril Parcmotor Castellolí acollirà la primera de les vuit proves del Campionat d’Europa de Trial. Aquesta competició no es celebrava en territori espanyol des de fa uns anys i és l’ocasió idònia per veure de prop alguns dels millors motoristes del món d’aquesta especialitat.

La prova, que acollirà més de cent participants dividits en les diverses disciplines, està organitzada pel Motoclub Baja i per la Fundació Catalana per l’Esport a Motor. El traçat envolta el circuit de velocitat de Parcmotor Castellolí i els aficionats que ho desitgin podran accedir al circuit per animar als participants.

Els corredors arribaran dijous al circuit per fer el divendres les verificacions i ultimar els vehicles aprofitant la possibilitat d’entrenar. Els pilots més joves i la categoria femenina seran els protagonistes el dissabte, mentre que el diumenge serà el dia assenyalat pels pilots més grans dels 16 anys.

Homenatge a Ciriac Grados

Per últim, el mateix dia 7, a les 17:45, es durà a terme un homenatge a Ciriac Grados, una llegenda del món del trial català. Grados ha estat el mentor de molts pilots que l’han tingut com a mestre. Des de la Fundació Catalana per l’Esport a Motor i Parcmotor Castellolí es vol prosseguir amb la seva faceta educadora.

Més informació a: http://fcem.cat/ca/noticies/267-1-prova-del-campionat-d-europa-de-trial-a-parcmotor-castelloli