El número d’ingressats per Covid-19 a l’Hospital d’Igualada s’estabilitza: no augmenten, però tampoc baixen

2859

El número d’ingressat amb Covid-19 a l’Hospital d’Igualada s’ha mantingut molt estable en les darreres dues setmanes. Des de fa dues setmanes que les xifres giren al voltant dels 5 ingressats amb una prova de coronavirus positiva. Així doncs, no hi ha un augment de les persones ateses, però tampoc hi ha un descens.

A data d’ahir, 1 de juliol, hi havia 5 persones ingressades a l’hospital igualadí que eren positives per Covid-19, totes a la Unitat de Cures Intensives. Aquest espai encara té 2 llits lliures del total de 10 de què disposa. A més dels 5 pacients de Covid-19, també n’hi ha tres més que hi son per altres motius.

Pel què fa al número de professionals confinats, actualment en son 17, una xifra que es va reduint setmana rere setmana.

En el recull de dades que ha fet l’Hospital d’Igualada des de la detecció del primer cas, s’han confirmat 888 casos positius, dels quals 560 s’han hospitalitzat. En aquests més de tres mesos de crisi sanitària, han mort 122 per coronavirus a l’Hospital d’Igualada, una d’elles en les darreres 24 hores.