El Museu del Tren Miniatura RailHome BCN reobre les seves portes

283

Després de romandre tancat al públic durant quatre llargs mesos degut al Covid-19, RailHome BCN ha reobert les seves portes en horari restringit només dissabtes i diumenges durant els mesos de juliol i agost. Aquest any, doncs, no tancarà per vacances, a excepció del cap de setmana del 15 i 16 d’agost. Les visites guiades seran: dissabtes a les 10:30, 12:00, 16:30 i 18:00 i diumenges a les 10:30 i 12:00.

Ho farà amb la col·laboració de Finques Rambles que ha ajudat al museu realitzant-ne el tour virtual, que ja es pot visitar a la seva nova pàgina web i els serveix per inaugurar una sala d’exposicions virtual: Igualada 360. Un nou projecte de difusió per donar suport a projectes culturals i a equipaments d’interès i apropar a la gent espais que ara estan tancats.

Naturalment, al museu es seguiran els protocols de seguretat establerts: reducció de l’aforament a la meitat, ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i distància de seguretat. Qui no disposi de mascareta, podrà adquirir-la allà mateix. Com a novetat important, destaquem la incorporació de nou material rodant, especialment la nova Taurus dedicada al 250 aniversari de Beethoven que se celebra aquest any.