El Museu de la Pell proposa als més petits un taller de fotografia

20

Aquest diumenge, 8 de març, a les 12 del migdia, el Museu de la Pell proposa una nova activitat dins del programa familiar Creactiva’t!. En aquesta ocasió, coincidint amb el festival fotogràfic FineArt, els més petits podran aprendre a construir un prototip de càmera estenopeica amb materials reciclats. Coneixeran els aspectes d’aquesta tècnica fotogràfica, i durant la jornada ells mateixos esdevindran fotògrafs, capturant aquells espais del museu que més els suggereixin. Per la realització d’aquesta activitat és necessari la utilització d’una caixa de sabates de cartó que els assistents al taller poden portar de casa.

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament d’Igualada, es dirigeix a famílies amb infants a partir de 6 anys; és gratuïta, amb aforament limitat i admissió segons ordre d’arribada.

Programa Creactiva’t al Museu!
El programa Creactiva’t del Museu de la Pell dins del Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament d’Igualada compta en l’edició d’aquest any amb la col·laboració de RailHome BCN, Museu de Sant Boi de Llobregat, FineArt, Auria Grup, Dessota, Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, Iglú de Vent i l’European Balloon Festival, Aula de Música Tradicional de l’Anoia, Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Zoom Festival i La Gaspar: Escola Municipal d’Art i Disseny i la Diputació de Barcelona.