El Museu de la Pell acull dissabte el festival Vadefoodies
E

26 de juny de 2015

vdf.jpg

Demà dissabte, 27 de juny, Igualada celebrarà al Museu de la Pell el primer festival de tendències gastronòmiques VadeFoodies. Un certamen pioner a l’Estat, impulsat per l’associació igualadina VadeFoodies, formada en la seva majoria per professionals del món de la restauració de la ciutat. Un festival inèdit que buscat esdevenir referent més enllà de les nostres fronteres i ajudar a promocionar les noves maneres d’encarar i potenciar la cuina.
El festival VadeFoodies neix amb la voluntat de promoure l’activitat gastronòmica a Igualada i amb l’objectiu de mostrar la diversitat de tendències del sector culinari arreu del món. El certamen va adreçat als ‘foodies’ (amants del bon menjar) de la ciutat i de la comarca.
Les activitats es dividiran en dues parts: una zona interior, dedicada a xerrades i conferències, i una zona exterior, de caràcter lúdic i festiu, on es podran trobar tot tipus de parades que representaran les diferents tendències exposades en el Festival.
Entre les activitats programades, se celebraran taules rodones dedicades al veganisme i al vegetarianisme i a les noves tendències vinícoles. També es preveu una xerrada sobre la paleodieta, moviment basat en el que menjaven els nostres avantpassats, així com presentacions de moviments gastronòmics com ara el food porn (fotos culinàries) o els productes de proximitat. Les xerrades són gratuïtes, però la gent interessada s’ha d’inscriure a la pàgina web del festival: www.festivalvadefoodies.cat
El Festival també té un component lúdic important. Així, hi haurà música, amb concert de l’Estival Jazz, teatre en directe, i s’inclouran tallers infantils.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta