El Monbus IHC perd amb el Barça (3-5) en un gran partit

16 de novembre de 2014

x-publicIHC Blocat.- Aquest cop, “l’efecte” d’unes Comes plenes (900 espectadors) no ha arribat a donar la victòria a l’IHC però si que ha obligat al líder a l’esforç més majuscul de tota la temporada. Els arlequinats s’han avançat amb un 2 a 0 , han sabut recuperar-se de l’empat a 2 i amb el 3 a 2 han tingut una FD que podria haver sentenciat el partit. Després el Barça ha exhibit “pegada” i ha acabat imposant la seva llei. Els igualadins podrien haver-li arrencat al Barça la primera derrota de la temporada. Al final ha estat la primera de l’IHC a casa. Però res no treu la immillorable imatge que han donat els de Francesc Monclús davant dels capitalins. L’IHC PICA PRIMER El partit ha començat amb la tradicional exhibició Deitg (i no només de les ja famoses 3 primeres aturades) L’Elagi li ha aturat una mitja volta de Panadero, una altra d’Alvarez, una entrada des del darrere de Pascual, 2 remats interiors d’Alvarez (que també ha enviat una bola al ferro). El porter arlequinat ha estat bàsic en aquest inici de partit. Fins al punt que l’1 a 0 ha nascut d’una aturada seva. Des de la porteria l’Elagi ha muntat contratac amb passi llarg a Ton Baliu que ha obert a la dreta, a la frontal del rectangle visitant o Met Molas ha batut Fernàndez, amb un remat que ha entrat plorant.  El MONBUS havia fet el més difícil. Posar.se per davant. I encara podria haver augmentat la diferència amb un penal sobre un explosiu Ton Baliu que ha suposat una targeta blava pel porter blaugrana per avançar-se al remat de Jassel Oller. Egurrola que ha ocupat el lloc del sancionat li ha aturat un doble llençament a ” l’home de gel”. En no transformar la pena màxima l’IHC ha jugat amb superioritat i ha disposat de cinc ocasions claríssimes de fer el segon (fins i tot un remat a la creueta del mateix Jassel). De tota manera el Barça també hauria pogut marcar (encara en inferioritat) amb un remat de Garcia que l’Elagi ha tret sobre la línia. Finalment ha estat l’IHC qui ha obtingut el premi a la perseverància. Un Jassel molt actiu ha assistit Molas que ha afrontat una mitja sortida de Fernàndez (que havia recuperat el seu lloc sota pals) i l’ha superat aixecant la bola amb gran mestratge. Faltaven 3 minuts i mig pel descans i Deitg s’ha encarregat d’evitar ensurts amb dues grans aturades (una amb un casc intintiu a remat de molt a prop de Garcia). Final de la primera meitat 2-0. EL BARÇA ES TRANSFORMA Només havien passat 50 segons de la segona meitat i ja s’ha vist que el FCB havia posat una marxa més (amb un remat al ferro de Pascual). Després ha arribat la falta 10 d’equip i l’Elagi li ha aturat la FD al mateix Pascual. El Barça ha necessitat, però, d’un cop de sort per poder batre l’Elagi. Ton Baliu que havia recuperat una bola dins de l’àrea pròpia, ha relliscat i els capitalins han recuperat la bola, han fet passi al segon pal i Alvarez, per sota, ha aconseguit el primer gol visitant. El 2 a 1 ha colpejat als arlequinats i en canvi ha donat forces als blaugranes que han aconseguit l’empat a través de l’argentí Pascual. I així com el 2 a 1 ha deixat tocats als igualadins, el 2 a 2 els ha recuperat. I ben aviat Pla ha aprofitat un penal que li havien fet a ell mateix per tornar a posar per davant a l’ IHC. Amb el 3 a 2 els de Monclús podríen haver trencat el partit amb dues grans contres de 3 contra 1,però ha estat el Barça qui ha empatat amb una transició que neix d’una pèrdua de bola i que acaba Marc Gual. Altre cop empat i altre cop possibilitat per l’IHC de tornar a anar-se’n en el marcador. Aquest cop amb una FD per blava a Panadero que Baliu no ha pogut aprofitar (la bola ha quedat sobre la mateixa línia de gol) ni tampoc amb el power play conseqüent. Massa concessions per un Barça que quan les ha tingut les ha aprofitat (amb un teva-meva de Marin amb Alvarez a 5 minuts del final i amb una contra de Panadero en l’últim mig minut). Dos gols que no reflecteixen el que s’ha vist sobre la pista i no premien el gran esforç dels igualadins i si la qualitat tècnica i capacitat de definició dels capitalins. Primer partit del Tourmalet passat amb bona nota de joc, i injusta renda de punts. El següent el Reus.  MONBUS IHC 3 (2/1) Elagi, Ton Baliu, Met Molas (2), Sergi Pla (1) i Dani Lòpez, equip inicial. Jassel Oller, Joan Muntané. Albert Querol, Edgar Peralta i Àlex Ferrer. FCB 5 (0/5) S.Fernàndez, Gual (1), Alvarez (2), Panadero (1), Pascual (1), equip inicial. Marin, Torra, Barroso, Garcia i Egurrola. GOLS: 1-0 Molas (m 12.25), 2-0 Molas (m 21.30). SEGONA PART. 2-1 Alvarez (m 3), 2-2 Pascual (m 6.13), 3-2 Pla penal (m 10.36), 3-3 Gual (m 12.53), 3-4 Alvarez (m 19.24), 3-5 Panadero (m 24.28). Foto: D. Figueras Més info a http://ihc.blog.cat/