El Monbus Igualada es classifica per la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA

2 de novembre de 2018

No hi ha qui els aturi. Ahir dijous, el Monbus Igualada jugava el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Catalana EBA i es va tornar a imposar, 77-68. En l’anada, disputada fa tres setmanes a la capital de l’Alt Camp, els blaus ja havien guanyat per 72-77.

El partit es va decidir en l’últim quart, ja que a falta de 10 minuts l’avantatge pels locals era de només 3 punts. Però aquests finals ajustats agraden als igualadins, que a falta de 5 minuts ja havien agafat una renda de 7 punts que sumats als 5 que tenien del partit d’anada feien molt complicada la remuntada dels vallencs.

Amb aquesta victòria, el Monbus Igualada s’assegura el pas a la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA que no es disputarà fins a principis de l’any que ve. A tot això, els blaus segueixen imbatuts en el que va de temporada, aconseguint ple de victòries tant a la Lliga EBA com a la Lliga Catalana.

Aquest dissabte volen seguir augmentant aquesta ratxa de victòries. Per fer-ho, hauran de derrotar a l’Ibersòl CB Tarragona, demà dissabte a les 17:45 a Les Comes.