El Monbus CB Igualada recupera el camí de la victòria

3 de març de 2020

CB MARTORELL 64
MONBUS CB IGUALADA 75

El Monbus CB Igualada tenia un partit complicat a la pista del CB Martorell, un dels pocs equips que ha vençut als igualadins aquesta campanya, després d’encaixar la derrota a casa la passada setmana contra el SESE. El partit començava d’allò més bé per als anoiencs que amb un parcial inicial molt favorable obligaven a l’entrenador local a aturar el partit al cap de tres minuts de l’inici d’aquest. Els locals reaccionarien després del temps mort i aconseguien baixar la diferència per sota els 10 punts al final del primer període (15-22).

El segon període estaria protagonitzat per certa igualtat, un nivell físic alt per part dels dos equips que no creava desequilibris en el marcador (14-17) que portava als igualadins a guanyar de 10 al descans.

A la represa, els assistents van poder gaudir d’un gran joc igualadí que els duria per moments fins als 25 punts d’avantatge. Gràcies a una gran defensa, el marcador parcial del quart seria de 7 a 18. A l’últim període els locals intentaven el miracle i van aconseguir maquillar el marcador amb un 28 a 18 de parcial per al 64 a 75 final.

Nova victòria del Monbus CB Igualada que amb un balanç de 16 victòries i 4 derrotes manté la segona plaça del grup C-A de lliga EBA. El proper dissabte 7 de març, a 3/4 de 6, rebran a Les Comes al líder, el CB VIC.