E

2 de febrer de 2022

PROSPERPLAST ALFINDEN CB  69
MONBUS CB IGUALADA 66

El Monbus CB Igualada disputava, el passat dissabte 29 de gener, la 14a jornada del grup C-2 de lliga EBA. Els igualadins venien de no jugar des del 18 de desembre, quan van guanyar contra el AEA Solidaria Llucmajor, i en aquesta ocasió tocava enfrontar-se al Prosperplast Alfindén CB.

El partit va començar amb un Igualada dominant, amb un parcial inicial de 5-10 a favor i acabant el primer quart 21-23.

El segon període, va ser molt igualat. L’equip local va anotar dos triples seguits en l’últim abans del descans, fet que els va permetre marxar als vestidors amb un ajustat 36-38.

El tercer període va seguir el frec a frec, però amb un Igualada per sobre el marcador en tot moment. Va finalitzar el quart amb un 51-52.

En els últims deu minuts, l’equip local va ser el dominador del partit, posant-se sobre el marcador a falta de 7 minuts per finalitzar el partit. Amb un 4 de 14 en tirs lliures per l’equip igualadí i un alt percentatge per l’Alfinden van fer acabar el partit amb un 69-66.