El Monbus CB Igualada cau a l’Olímpic de Badalona

1 de març de 2022

JOVENTUT BADALONA 88
MONBUS CB IGUALADA 67

El Monbus CB Igualada va disputar, el passat diumenge 27 de febrer, la 12a jornada del grup C-2 de lliga EBA, en el que era un partit ajornat per la covid. Els igualadins venien de guanyar en l’anterior jornada contra la Patria Hispana Seguros Almozara, i en aquesta ocasió tocava enfrontar-se al Joventut Badalona B.

El partit va començar amb un Igualada apagat, i amb un Joventut molt ficat al partit des de l’inici. Aquesta intensitat inicial es va veure reflectida en el marcador, arribant al final del primer període amb 8 punts de desavantatge, 18-10. El segon període seguiria la mateixa dinàmica que l’anterior. S’arribava al descans amb un  marcador desfavorable, 47-30.

En el tercer període, l’equip igualadí va intentar apropar-se al marcador. Va aconseguir fer un parcial de 2-8 i col·locar-se a 11 punts, però va ser només un miratge. L’equip badaloní va encistellar dos triples seguits i va tornar a marcar las distàncies, acabant el tercer quart 71-49. En el quart període, l’Igualada ho va intentar però no va poder. Una Penya B molt superior va acabar emportant-se el partit per un clar 88-67.