El Milà i Fontanals oferirà un Batxillerat amb doble titulació per Espanya i França

499

El curs 2019-20, l’institut Milà i Fontanals oferirà el BatxiBac com a continuació del projecte de l’institut Badia i Margarit, amb un projecte educatiu que contempla el francès i les matèries en llengües estrangeres des de primer de l’ESO. Hi podrà accedir l’alumnat amb el nivell exigit de francès. Les places són limitades a 12 i caldrà fer una prova d’accés.

El BatxiBac és la doble titulació de Batxillerat (Espanya) i el Baccalauréat (França) fruit d’un acord entre el govern espanyol i el govern francès per oferir les dues titulacions en ambdós països. El BatxiBac es pot cursar en qualsevol modalitat – humanística, social, científica i tecnològica- i comporta fer el trenta per cent de les hores de batxillerat en francès (amb matèries i estades a França) i fer una prova final externa per tal d’obtenir la doble titulació. El BatxiBac, a banda de la competència en llengües (els alumnes acreditaran el nivell B2 de francès en acabar el Batxillerat), els ofereix una titulació internacional i, per tant, obre una nova via d’accés a la Universitat. 

El projecte BatxiBac públic a Igualada arriba per la necessitat de donar continuïtat al projecte iniciat per l’institut Badia i Margarit. És fruit d’un treball intens i conjunt de les direccions tant del Milà i Fontanals com del Badia i Margarit per tal de sumar les potencialitats dels dos centres amb una línia continuista i unes instal·lacions òptimes.