El Milà i Fontanals és present a la Fira Internacional d’Empreses Simulades

50

Els passats dies 15 i 16 de març els alumnes d’Administració i Finances de l’Institut Milà i Fontanals van participar a la 13a Fira Internacional d’Empreses Simulades que va tenir lloc al recinte firal de Fira de Barcelona. Una Fira que enguany va comptar amb l’assistència de 75 expositors de Catalunya, Espanya, Àustria, Alemanya, Bèlgica, Txèquia, Romania i Brasil, que van realitzar tota mena d’operacions comercials nacionals, intracomunitàries, importacions i exportacions.

Aquesta fira s’emmarca dins l’experiència educativa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) i l’Institut Milà i Fontanals hi participa des del curs 1988-1999 amb les empreses Publiworld SLS, El Raco del Somelier SLS, Techoled SLS i l’actual Technoffice SLS.

Aquesta experiència permet a l’Institut Milà i Fontanals formar part de l’Associació EUROPEN, amb més de 8000 empreses simulades a tot el món. A Catalunya i a Espanya és la Fundació INFORM qui representa aquesta associació i qui organitza aquesta fira.