4.5 C
Igualada
Dilluns, gener 30, 2023

El mercat dels pagesos obrirà divendres si dissabte és festiu

Els paradistes del mercat no sedentari, conegut popularment com el “mercat dels pagesos” que es fa els dissabtes a l’exterior del Mercat de la Masuca d’Igualada, podran obrir excepcionalment els divendres d’aquelles setmanes en què els dissabtes siguin festius.

Amb aquest canvi l’Ajuntament d’Igualada dona resposta a una petició realitzada per diversos paradistes que podran guanyar dies d’obertura que fins ara queien en dissabtes festius.

Es tracta d’una acció que vol ajudar a superar l’època difícil provocada per la covid als productors, pagesos i paradistes del mercat no sedentari. És una proposta voluntària a la que poden sumar-s’hi els paradistes que ho vulguin. La decisió s’ha pres de forma consensuada amb la presidenta del mercat municipal de la Masuca, i representants dels mercats no sedentaris.

Els propers dies d’obertura seran els següents:
– Divendres 10 de setembre en lloc del dissabte festiu 11 de setembre.
– Divendres 24 de desembre en lloc del dissabte festiu 25 de desembre.
– Divendres 31 de desembre en lloc del dissabte festiu 1 de gener.

A banda d’aquesta mesura, des de l’Ajuntament ja s’han realitzat altres accions per contrarestar l’afectació de la situació de restriccions marcades per la covid en el sector dels mercats sedentaris com la reducció de els taxes i el seu cobrament diferit, la modificació dels espais per poder encabir tots els paradistes i complir les mesures marcades i evitar la reducció de paradistes i amb diverses campanyes promocionals i publicitàries.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria vital

MONBUS CB IGUALADA 70 CN HELIOS 63 El Monbus CB Igualada va acabar patint per no saber tancar el partit. El conjunt igualadí, que va controlar...

No era el mec el que feien

M’he de disculpar. He de demanar perdó pel que vaig escriure la setmana passada. Amb el títol: “Presidents fent el mec”, deia que els...

El Club Sènior Igualada de ping-pong presenta el seu equip en una sessió especial acompanyats pel palista Joan Masip

Fa poc més d’un any, un grup de tres o quatre persones (de entre 60 i 90 anys) es van trobar per fer unes...

Últimes notícies