10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

El lideratge de les dones anoienques serà l’eix central del proper Meeting de la UEA Igualada Inquieta
E

Publicitat

Empoderar les dones i mostrar-los eines per poder liderar les seves iniciatives. Aquest és l’objectiu del col.lectiu Igualada Inquieta, de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), format íntegrament per dones, i que el proper 21 de novembre al migdia celebrarà la seva tercera cita anual, el Meeting de la Comissió. L’escenari serà el restaurant Sesoliveres, i les protagonistes, tres dones que ja coneixen el què és liderar les seves empreses.

Sota el lema Experiències de lideratge de dones anoienques, participaran en una taula rodona Lídia Monteagudo, Directora Corporativa de Relacions Humanes de CL Grupo Industrial; Sira Abenoza, professora del Departament de Ciències Socials d’ESADE Business & Law; i Montse Duch, gerent de Nova Mevir, S.L., i també regidora d’Hisenda de l’Ajuntament d’Igualada. La taula la moderarà el periodista Victor Costa, del diari digital empresarial Via Empresa, i la intenció és que s’exposin i debatin opinions i reflexions sobre el lideratge.

“Els grans canvis han arribat sempre al llarg de la història recent per iniciativa de les dones”, assenyala la presidenta de la comissió, la nord-americana resident a Igualada Stephanie Marko. “Això és així, però les dones només ocupen el 5% dels alts càrrecs empresarials que hi ha a tot el món. S’han d’obtenir eines per a empoderar les dones, i que la societat se n’adoni”. Marko afegeix que “volem trencar l’estigma i la distància que tu no ho pots fer, però l’altra sí. Totes podem! A Estats Units diuen que és l’any de la dona, però ha de ser l’any de la dona a tot el món i si volem fer canvis, hem de comptar amb la dona”.
Paula Arias, membre d’Igualada Inquieta i alhora gerent de la UEA, creu que el paper que està fent la comissió aviat donarà els seus fruits. “Jo era l’única dona de la junta directiva de la UEA, i ara ja en som tres, i volem ser més. A Igualada Inquieta cada any hem demostrat l’èxit de les activitats organitzades i realitzades i aquest cop, no en serà l’excepció. Volem encoratjar i convidar a totes les que vulguin formar part de la comissió. Aquesta comissió la formem empresàries, directives i professionals. Totes són benvingudes”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies