El júnior de l’Igualada HC, campió de Catalunya

8 de maig de 2023

El planter de l’IHC RIGAT continua dominant la categoria reina de l’hoquei base català. Els júniors de Gabri Ramírez s’han proclamat campions de Catalunya en imposar-se a les FD al gran favorit, el Barça. D’aquesta manera els arlequinats concatenen 3 temporades al podi, amb 2 medalles d’or i una de bronze.

El partit entre els dos millors equips del campionat ha estat molt intens i emocionant. Gaby Cairo avançava als capitalins i Eloi Cervera va firmar l’empat quan el partit ja s’acabava. Els darrers minuts del temps reglamentari són per guardar-los en vídeo, des del gol anul·lat, l’expulsió faltant 1:40… empatar amb 4 jugadors de pista i sense porter, amb possessió del Barça…  a només 8 segons pel final.

Un final apoteòsic que es va arrodonir a les FD. Els igualadins en van transformar 4 (Giménez, Llorens, Borràs i Llanes) per només 3 dels barcelonins (Curtiellas, Munné i Gangonells). L’últim remat de Biel Llanes li donava el títol a l’IHC, el quart campionat de Catalunya aconseguit pel club en els últims 8 anys. El mític Ton Baliu escrivia a Twitter: “Podríem començar a pensar on posem l’estàtua de Marc Muntané”.