El Grupo Candelero Cristian lliura 20.591 € a Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil

16 de juliol de 2019

El Grupo Candelero Òdena Igualada Cristian va lliurar el passat dimecres, a l’Hospital Sant Joan de Deu un xec amb els 20.591 euros recollits de les diferents campanyes a la comarca. En només 6 mesos han sumat aquests diners amb la venda de les polseres que han elaborat en diferents tallers.

Demà dimecres faran un altre taller al Casal de la Gent Gran de Vilanova del Camí. L’associació de Pensionistes i Jubilats també destinarà els diners recaptats al Bingo Solidari de divendres 19 de juliol a aquest projecte que contribueix a la investigació del càncer infantil.

Carmen Robles i Rosa Prat, responsables de l’associació que col·labora amb el projecte Polseres Candela, han mostrat el seu agraïment a totes les persones que han fet possible aquest donatiu que beneficiarà la investigació del càncer infantil.

A la Conca d’Òdena ja són una quinzena de voluntàries les que col·laboren en aquest projecte. Es reuneixen fent tallers tots els dijous de 15:30 a 18:30 h a l’antic consultori mèdic d’Òdena i també cada dimarts, a partir de les 16h a la cafeteria Racons del Cafè d’Igualada. Aquest dissabte, 13 de juliol, juntament amb el restaurant 7 Llunes tenen previst un bingo solidari al Viu B2 d’Igualada.

L’elaboració de les polseres Candela no és només un entreteniment, sinó que també esdevé un espai de calma i serenitat en els moments difícils. A més, la satisfacció de teixir lligams de complicitat amb altres persones, compartir el suport mutu i acompanyar als qui més ho necessiten, com explica Carmen Robles, és el més gratificant.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb l'anunciada reobertura, l'Hotel Ciutat d'Igualada tindrà sortida?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta