El Grup Teatral de Capellades torna amb “El nom”

153

Després de l’èxit, de públic, i de crítica, que va tenir l’estrena de “El Nom” a càrrec del Grup Teatral de Capellades amb projecte Actiu Teatre Jove, el passat mes d’agost, el muntatge torna a l’escenari de La Lliga. Per a tots aquells que eren a la platja o a la muntanya, pels que treballaven, pels que estaven malalts, pels despistats, per qui pensava que no calia i que després els va saber greu, pels que es van quedar sense entrades. Pel públic de Capellades i de tota la comarca…
Per a tots vosaltres i perquè els agrada fer teatre el grup torna dema dissabte 16 de novembre a les 20.30h al Teatre La Lliga.

Allà han quedat per sopar, a casa de l’ Isabel i el Pere, el Vicenç, l’Anna i el Claudi. El menú: un bufet marroquí, amb postres inclosos, que ha preparat la “cuca” amb tot el carinyo… Fa dies que no es troben i hi ha ganes de passar-ho bé!!! El preu de l’entrada és més que assequible: 8€ l’entrada general i 6€ pels menors de 25 anys i socis/es de La Lliga.

El muntatge ha rebut el suport de l’Ajuntament de Capellades, des de la Regidoria de Joventut, en merèixer la subvenció destinada al jovent de Capellades. Cal subratllar que el projecte ACTIU TEATRE JOVE ha estat gestionat pels membres més joves del Grup Teatral de Capellades. Hi han col·laborat altres joves dels municipi en els apartats més tècnics: fotografia, enregistrament en vídeo, sonorització, disseny cartell i publicitat en les xarxes… Per tot plegat no us el podeu perdre!!!