El Grup Naltrus Teatre de Santa Coloma de Queralt guanya un premi de l’Associacionisme Cultural Català

0
360

Aquest dimecres a la nit es va celebrar la segona edició dels Premis Antoni Carné de
l’Associacionisme Cultural Català, que que reconeix les entitats, les iniciatives comunicatives, els projectes i les persones dedicades a l’associacionisme cultural del país.

I un dels premiats en aquesta gala ha estat el Grup de Teatre Nalturs, de Santa Coloma de Queralt, que s’ha emportat el Premi Arç Cooperativa al Projecte dins la categoria de projecte de petit format. El projecte de Teatre Social a Santa Coloma està pensat per estendre l’afició teatral en el municipi de la Baixa Segarra, ha destacat entre els projectes el cost dels quals no superava els 6.000 €.

La gala, conduïda per l’actor Biel Duran, va estar amenitzada per tres actuacions: les de
la banda Rumblin’ Jazz, la colla de Geganters de Terrassa i el Grup Punt i Seguit Teatre. Durant el seu parlament, el president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català Josep Viana, va ressaltar que l’associacionisme cultural es troba en un bon moment, malgrat el context polític en el qual està immers. En aquesta línia, va emplaçar al conjunt d’entitats a no defallir i seguir treballant per construir una societat més culta, rica i diversa. El parlament de Viana també va voler recordar “que l’associacionisme cultural és un moviment compromès amb el progrés social i polític de Catalunya”.

Altres premiats de la nit van ser la Comissió dels Tonis de Taradell i l’Associació Alzinar de la Roca, Gaudeix la Festa o el festival Ésdansa, i també Pere Baltà

 

Compartir