El grup de suport i acompanyament a la criança busca noves incorporacions
E

9 de febrer de 2022

El passat mes d’octubre es va crear el grup de suport i acompanyament a la criança a Vilanova del Camí. Coordinat pel Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari i amb el suport de les direccions de La Baldufa i El Molinet el grup es va començar a reunir de manera quinzenal amb el propòsit d’acompanyar a les mares en la primera etapa de criança. Des del SOAC animen a altres mares i pares a sumar-se al grup per seguir compartint experiències, dubtes i neguits sobre la criança dels fills.

El grup de suport i acompanyament a la criança és un espai íntim en el qual hi participen mares de La Baldufa i EL Molinet, però que està oberta també als pares i avis, com explica Marta Rodríguez, tècnica i dinamitzadora del SOAC.

La Laura és una mare de la Llar d’Infants La Baldufa que participa en les sessions del grup de criança des dels seus inicis. Assegura que se sent agraïda als professionals que coordinen i dinamitzen les sessions perquè han aconseguit crear un ambient càlid i de confiança on compartir experiències, expressar dubtes i pors.

El grup de suport i acompanyament a la criança està obert a pares i mares amb fills de 0 a 3 anys. Es reuneixen de manera quinzenal al centre cívic del barri La Pau, els dimecres, de 15:15 a 16:15 h.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta