15.1 C
Igualada
Dimecres, maig 31, 2023

“El gran viatge de la Dent de Lleó”, espectacle de dansa al Casal de Calaf

Demà dissabte, a les 7 de la tarda, a la Sala Folch i Torres del Casal de Calaf, es podrà gaudir de l’obra “El gran viatge de la Dent de Lleó”, un espectacle de dansa a càrrec de la companyia El Jove Ballet Solsoní.

La companyia de dansa Jove Ballet Solsoní dirigida per Fina Comas, presenta aquest espectacle basat en el conte de la il·lustradora solsonina Anna Terricabras. Compten amb la col·laboració d’algunes ballarines del Petit Ballet Solsoní. La companyia està formada per catorze ballarines i dos ballarins, sota la direcció artística de Fina Comas i Martí Prades.

Durant l’espectacle us portaran a fer un viatge per l’interior del conte, on la protagonista, la Dent de Lleó, ens transportarà a diferents indrets on coneixerà nous amics que la duran a viure experiències inoblidables. L’espectacle, que és per a tots els públics combina diferents disciplines de dansa: clàssic, neoclàssic, modern i contemporani.

Aquesta associació es va fundar l’any 2014. Neix de la confluència de diferents inquietuds, una voluntat per part de les ballarines i ballarins de poder mostrar al món, els seus aprenentatges, una voluntat per part de la direcció de gestionar i canalitzar, la il·lusió i ganes de millora dels seus alumnes i una voluntat de les famílies de fer realitat dels somnis de les seves filles i fills.

La companyia solsonina té com a objectiu principal apropar la dansa a la societat. Però també té objectius tant individuals, com de la millora i el perfeccionament de la dansa, com també objectius col·lectius: aprendre a treballar en equip, guanyar confiança amb els teus companys/es, entre molts d’altres.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Llibertat provisional per al detingut per una presumpta agressió sexual a Igualada

El jutjat d'instrucció número 1 d'Igualada ha decretat llibertat provisional per a l'home de 38 anys acusat d'haver drogat i violat una dona a...

Enquesta: creus que hi haurà grans canvis al teu municipis després de les eleccions?

Després de dues setmana de campanya electoral, el passat diumenge es van celebrar les eleccions municipals que van servir, en alguns casos escollir un...

El Mercat de la Masuca acull una exposició de fotografies del Gremi de Traginers

Fins al 21 de juny, el Mercat de la Masuca exhibirà una selecció especial de fotografies històriques de la història del Gremi de Traginers...

Últimes notícies