El Foraster de TV3 arriba a Sant Martí de Tous aquest dimecres

235

Els ciutadans de Sant Martí de Tous seran els protagonistes del programa de El Foraster de TV3 aquest dimecres a la nit. L’actor Quim Masferrer va rodar diverses seqüències el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, i algunes d’elles es podran veure aquest dimecres després de l’APM.

És la primera ocasió que “El Foraster” arriba a l’Anoia. La temporada passada es va emetre un capítol a Castellfollit del Boix, amb molta relació amb la nostra comarca, però pertanyent al Bages.

Després del rodatge, i com és habitual, Masferrer va fer una actuació davant els tousencs per a repassar els moments més divertits del seu pas per Tous, a l’’Ateneu del poble, ple de gom a gom.

“El Foraster” es va estrenar el 2013, produït per Brutal Media, i porta ja 7 temporades en antena, amb 56 episodis. Està inspirat en el programa danès Comedy on the Edge. L’objectiu és, en 48 hores, conèixer el major nombre possible de persones per a poder crear un monòleg d’uns 45 minuts que presentarà als habitants del poble. Així, els protagonistes del programa són la gent.

Aquest és programa: