5.5 C
Igualada
Dimarts, març 9, 2021

El Dr. Pere Brescó, entre els 10 millors ginecòlegs d’Espanya

foto dr bresco.jpg

El I Monitor de Reputación Sanitaria (MRS), que es va publicar a finals de l’any 2014, situava al Dr. Pere Brescó Torras, cap de servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital d’Igualada, entre els 10 metges especialistes en aquesta branca de la medicina més ben valorats de l’estat espanyol.
Aquest estudi inclou 8 rànquings de reputació sanitària: millors hospitals, serveis clínics, professionals metges i infermers, laboratoris farmacèutics, fàrmacs, fabricants de productes sanitaris de l’àmbit infermer, productes sanitaris i companyies d’assegurances sanitàries.
Es tracta d’un estudi independent, que compta amb un Consell Assessor format pels presidents dels Consells Generals de Metges i Infermers, Associacions de Pacients i Periodistes sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i una àmplia trajectòria en llocs de responsabilitat de la sanitat estatal.
L’estudi integra la valoració de membres de tots aquests àmbits, i incorpora l’anàlisi de 214 indicadors objectius de qualitat i rendiment assistencial, a més d’una avaluació de mèrits reputacionals, realitzada pels tècnics de l’Instituto Análisis e Invetigación, empresa dedicada a estudis de mercat, responsable del treball de camp.
Aquest reconeixement públic és fruit d’un treball de molts anys en la pràctica de la ginecologia i l’obstetrícia, des de l’àmbit hospitalari i d’assistència primària, i que ha anat combinat amb una llarga i extensa trajectòria en el món de la formació en noves tecnologies i procediments tant diagnòstics com quirúrgics, destinats des d’estudiants de medicina a metges amb experiència però que necessitaven una actualització en el seu dia a dia professional.
Tant en el grup en el que s’inclou al Dr. Brescó com a la resta de grups de metges per especialitats, els integrants són professionals de primer nivell, reconeguts tant per la seva tasca assistencial com docent i la seva dedicació a tasques de divulgació científica.
En el rànquing d’hospitals públics, el primer és l’Hospital Universitario la Paz, de Madrid, i el segon lloc l’ocupa l’Hospital Clínic de Barcelona.
Val a dir que en totes les categories, tant de metges com de centres hospitalaris, la sanitat catalana ocupa molts dels llocs nominats.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Segueix la mala ratxa del CF Igualada femení

Partit exigent el que van tenir les blaves en aquesta jornada davant un equip que es trobava per sobre a la classificació i contra...

Nova derrota per la mínima del CF Igualada masculí

CF IGUALADA 1 SANTFELIUENC FC 2 Els igualadins rebien els del Baix Llobregat amb l’intenció de sumar els màxims punts possibles en aquest tram final de...

Entren en vigor els nous horaris a la restauració i l’ampliació d’aforaments a universitats, gimnasos i lleure

Bars i restaurants, universitats i gimnasos estrenen aquest dilluns el relaxament d’algunes de les mesures restrictives contra la covid-19, aprovades dijous passat pel Procicat....

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 3)

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 1) Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària...

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 2)

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 1) Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària...
Compartir